1 Mei 2019

Collectie EenvoudEenvoud is een kledinglijn die ontworpen is voor vrouwen die een borst missen. Bij de verschillende ontwerpen wordt de aandacht van de ontbrekende borst weggenomen door het gebruik accenten, plooien, stikmotieven en andere ontwerpoplossingen.
Alles wordt op maat gemaakt in de kleur die jij wilt! Ik heb nog een voorraad van deze collectie hangen, ben je nieuwsgierig of er wat voor je tussen zit? of wil je graag iets laten maken, mail of bel gerust!Links de werktekening van het ontwerp, rechts foto's van de verschillende modellen.


Links Karin in model "Val" als jurkje in een donkerblauw en wit streepje, katoen en lycra. Rechts Marijke in hetzelfde ontwerp "Val" in het donker grijs katoen en lycra.  


Model "Val"


Model "Rimpel"


van links naar rechts, Annelies in model "Val", Marijke in "Val", Karin in "Rimpel" en Manon "Rits".


Marijke in model "Val".


Lies in model "Knoop"
Marijke in model "Punt" in een blauw en donkerblauwe jersey.Top model "Rimpel" in een gele print jersey uitgevoert.


Karin in een rokje en topje van dezelfde stof donkerpaars viscose. Top is model "Twist". Daar achter nog net een stukje van Marijke te zien in een a-symetrisch jurkje.


Marijke in model "knoop" aan in bordeaux rood


Karin in model "Rits" aan in een bloemen jersey


Karin in model "Val" in een viscose print stof.


Leonoor in model "Rimpel"


Leuonoor in een trui model "Trui".


Karin in model "Flap" in groene bamboe viscose/katoen.


De collectie gepresenteerd op een info dag.

DANK JE WEL, alle modellen te zien hier op de foto. Dankzij jullie konden we de ontwerpen laten zien tijdens de informatie dagen in buurthuizen en ziekenhuizen de afgelopen jaren. Ria Delver heeft me sinds 2010 overal waar zij haar werk kon laten zien naartoe meegenomen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik vond en vind het nog steeds heel leuk werk! Vaak leuke klanten!

Benieuwd naar haar werk? klik hier voor de website van Ria Delver. 

Karin en Marijke hebben heel vaak model gestaan voor de collectie Eenvoud (Katoenenzo). Toppers van vrouwen zonder hun had ik geen mooie foto's om met de wereld te delen. Dank jullie wel!