Werkwijze

Zo werkt Studio Bonvie
 
Ben je op zoek naar een op maat gemaakte trouwjurk (of feestjurk!)? Met deze vijf stappen komen we samen tot jouw pronkstuk. 
1. Verzamel plaatjes of maak wat schetsen. Zo kom je erachter wat je mooi vindt. 
2. Kom langs in mijn atelier (dit is kosteloos en vrijblijvend). Samen bespreken we wat je wensen zijn. Op basis hiervan maak ik een prijsvoorstel. Ben je akkoord, dan ga ik aan de slag met het tekenen van het patroon. 
3. Op basis van het patroon maak ik een proefmodel en die kom je passen. Samen kijken we wat wel en niet goed zit. 
4. De stof voor jouw droomjurk koop je vervolgens zelf. Ik kan je adviseren over het soort stof en de beste adresjes. Ik kan ook met je meegaan (tegen meerkosten). 
 5. Met de stof begin ik aan de jurk. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kom je een of meerdere keren langs om de jurk te passen. Neem je graag eens een vriendin of familielid mee, geen probleem! 
 
Ben je zwanger? Geen nood, ik kan ook jurken vermaken. En heb je al overwogen om in een digitaal geprinte jurk te trouwen? Een geweldige techniek en niet duur! 
 

Dit is Melissa

In 2007 studeerde ik af aan de HKU Modevormgeving en begon ik met de webwinkel Katoenenzo waar klanten hun eigen kleding konden ontwerpen. Een van de blijvende collecties op de site was de kledinglijn voor vrouwen die een borst missen ten gevolge van borstkanker; de kledinglijn ‘éénvoud’. 
 
Na verloop van tijd ging ik alleen nog maar één stuks items maken. Eén item van begin tot eind 100% passend en naar wens maken beviel me goed. Het allerliefste maakte ik trouwjurken. En dat doe ik nog steeds. Niks mooiers dan een aanstaande bruid gelukkig maken met de jurk van haar dromen! Een spannende en prachtige weg met als eindstation een jurk op maat, die de bruid op het lijf geschreven staat. Samen ontworpen en 100% uniek! 

Meer weten? Bel of mail me.

Groeten, Melissa
 
Klik hier om mij aan het werk te zien.